Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2010

Η Ελλάδα κατέχεται . Προδόθηκε και Παραδόθηκε αμαχητί !!


Οι ελεγκτές της Τρόικας έκαναν έλεγχο στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ο ΥΠΕΘΑ Β.Βενιζέλος ανακοίνωση ότι, έκαναν έλεγχο ακόμη και στα εξοπλιστικά προγράμματα των Ενόπλων μας Δυνάμεων!ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ του ΥΠΕΘΑ


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με την αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που παρακολουθεί την εφαρμογή του προγράμματος ανασυγκρότησης.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν ο τρόπος εκτέλεσης του προϋπολογισμού του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, οι προβλέψεις για τα επόμενα οικονομικά έτη, η εφαρμογή της ισχύουσας ήδη νομοθεσίας για τις αποδοχές των εργαζομένων στον δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, η επαναξιολόγηση του ΕΜΠΑΕ και οι προβλέψεις για τις πληρωμές και τις παραλαβές εξοπλιστικών προγραμμάτων για τα επόμενα χρόνια.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν επίσης το γενικότερο πολιτικό και θεσμικό πλαίσιο του προγράμματος ανασυγκρότησης και η συσχέτιση της οικονομικής με την στρατιωτικοπολιτική διάσταση στον χώρο της Άμυνας.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι η συνάντηση έγινε σε φιλικό κλίμα, με δημιουργικό πνεύμα και με πλήρη κατανόηση του ιδιαίτερου θεσμικού ρόλου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
2 σχόλια:

 1. Αγαπητέ κύριε Καπούτση,

  Σας παρακαλουθώ τα βράδυα, στα οποία βγαίνετε μαζί με τον κ. Χατζάρα. Μην σας φαίνεται παράξενο, ότι έκαναν έλεγχο και στο Υπουργείο Εθνικής Αμυνης, διότι πρόκειται περί κυβέρνησης προδοτών, η οποία παίρνει εντολές από τους ανθρώπους της Παγκοσμίου Διακυβέρνησης. Εγώ απορώ με τους αρχηγούς των όπλων αλλά και τα υπόλοιπα ανώτερα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, τα οποία έπρεπε να προειδοποιήσουν την κυβέρνηση των προδοτών, ότι θα παραιτηθούν στην περίπτωση κατά την οποίαν έρθουν στο Πεντάγωνο οι εκπρόσωποι της ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΔΝΤ και της Παγκοσμίου Διακυβέρνησης.

  Οπως λέει και ο Σπύρος Χατζάρας ΦΟΛΑ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΔΝΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΑΔΟΥΛΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. AΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ,ΤΗΝ ΔΡΑΓΩΝΑ,ΤΗΝ ΦΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΚΑΙ...ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ (ΚΑΙ.. ΟΜΑΛΟ)....ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΕΣ!ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ!ΔΩΣΤΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ!

  ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΚΤΗΝΟΑΛΒΑΝΟΣ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΙ ΜΕ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ! ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΒΙΝΤΕΟ!

  Μας έστειλε ένα φίλος αναγνώστης ένα απίστευτο βίντεο με κτηνοβασία Αλβανού.
  Ο λόγος ήταν η ανάρτηση με τον βιασμό 2 ζώων από λαθρομετανάστες στο Ρίο της Πάτρας...

  Προσοχή το βίντεο είναι ακατάλληλο....για παιδιά και θολοκουλτουριάρηδες...(αν και σε μερικούς από τους θολοκουλτουριάρηδες αρέσουν πολύ οι ανωμαλίες)...

  πατήστε το λινκ ...
  http://sector13.e-e-e.gr/assets/alvanos_fucks_donkey.mp4

  http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/07/blog-post_2589.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή