Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011

Μέχρι τις παραλίες της Μυκόνου έφτασε τουρκικό πολεμικό πλοίο!


Μέχρι τις παραλίες της  Μυκόνου  έφτασε τουρκικό πολεμικό πλοίο!
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ, η τουρκική Κορβέτα «ΜΠΟΝΤΡΟΥΜ» εξερχόμενη από τη ναυτική βάση της Σμύρνης χθες στις 14.00, κινήθηκε βορείως Χίου και στη συνέχεια δυτικά των Ψαρών σε διεθνή ύδατα.
Κατόπιν, τήρησε νοτιοδυτική πορεία και εισήλθε περί της 19: 30 εντός των Eθνικών Xωρικών Yδάτων μεταξύ Τήνου - Μυκόνου. Πρόκειται για μία ακόμη προκλητική παραβίαση των ελληνικών χωρικών υδάτων, από πολεμικό πλοίο της Τουρκίας.
Η Κορβέτα συνεχίζει με νότια πορεία και κινείται εντός Κυκλάδων (παρούσα θέση βορειοδυτικά Πάρου με νότια πορεία).
Πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού που παρακολουθεί το τουρκικό σκάφος, εκπέμπει τα διεθνώς καθορισμένα προειδοποιητικά σήματα, κατά τη διάρκεια του πλου της Κορβέτας εντός των Εθνικών Χωρικών Υδάτων.
Η TCG Bodrum, πριν μερικές μέρες έκανε «βόλτες» μεταξύ των νησιών μας Σκύρου και Ευβοίας, εννοείται ενός των ελληνικών χωρικών υδάτων.
Η τουρκική Κορβέτα ανάμεσα στα άλλα είναι εξοπλισμένη με  2 αντιπλοϊκούς πύραυλους MM38 Exocet , 1 ναυτικό πυροβόλο των 100 χλστ. σε πύργο CADAM με σύστημα ελέγχου πυρός Najir,  με  4 τορπίλες τύπου L3 ή L5 και έναν εκτοξευτή ανθυποβρυχιακών ρουκετών των 375 χλστ.

3 σχόλια:

 1. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (1)!

  ΗΠA: ''Βράζει'' η Ομογένεια... Αγανάκτηση και απογοήτευση

  ''ΜΠΡΑΒΟ'', στον πρωθυπουργό της Ελλάδας GAP, στον υπουργό Εξωτερικών και στους ''άξιους'' διπλωμάτες μας στις ΗΠΑ:

  Κατάργησαν τις δεξιώσεις-εκδηλώσεις γιά την εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 και τις αντικατέστησαν με εκδηλώσεις γιά το...Ολοκαύτωμα ή προς ''τιμήν'' Ελλήνων...υπουργών-πολιτικών.

  Λαμπρές εκδηλώσεις, με shalom, κιπά, κosher μεζεδάκια και τον...''αρχιεπίσκοπο Αμερικής'' Δημήτριο:

  Στις 10 Φεβρουαρίου 2011, 6:00μ.μ., εφέτος η καθιερωμένη εκδήλωση γιά το Ολοκαύτωμα, στο γενικό προξενείο Νέας Υόρκης... ''Aνεπιθύμητοι'' οι...'Ελληνες και οι Ελληνοαμερικανοί γιά την εθνική τους επέτειο, αλλά ευπρόσδεκτοι οι Αμερικανο-Εβραίοι, που κατηγορούν, συκοφαντούν γραπτά Ομογενείς κι ελληνικά ΜΜΕ ως ''αντιαμερικανούς'', ''παρανοϊκούς'', ''ξενόφοβους'', ''λυσσαλέους αντισημίτες'' κ.ά.

  (Παρά την εντυπωσιακή δουλοπρέπεια του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας και των διπλωματικών μας αποστολών στις ΗΠΑ, ΔΕΝ είδαμε -ως αντάλλαγμα- έστω ΜΙΑ εκδήλωση στην πρεσβεία ή στα προξενεία του Ισραήλ στις ΗΠΑ ή σε εβραιοαμερικάνικη Οργάνωση, γιά τα ελληνικά ''Ολοκαυτώματα'' ή άλλα ελληνικά ζητήματα)

  Η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου, κατάργησε (2010) τις καθιερωμένες δεξιώσεις-εκδηλώσεις στις πρεσβείες και στα προξενεία της Ελλάδας, γιά την εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, υποτίθεται γιά ''λόγους οικονομίας'', αλλά και ''γιά λόγους συμβολισμού''.

  Ακόμα και όταν Ομογενείς προθυμοποιήθηκαν να καλύψουν τα έξοδα, η απάντηση της κυβέρνησης ήταν αρνητική, γεγονός που μας δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται γιά την ιστορία μας και την απόδοση της πρέπουσας τιμής στους ήρωες της επανάστασης στα 1821, που μας απελευθέρωσαν από την οθωμανική αυτοκρατορία.

  http://www.kalami.net/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (2)!

  ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΛΩΘΕΙ ΚΑΙ H ΕΔΩ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ.ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ-ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ,ΟΙ ΕΠΟΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ,Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΑΚΤΩΛΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΚΡΟΒΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ...ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ,ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΖΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΗΤΑΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΣΟΛΟΜΩΝ",ΝΑ ΜΙΣΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ...ΟΡΓΑΝΩΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ,ΝΑ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΔΙΕΝΟΕΙΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ...

  Ο υβριστής του Ελληνισμού, των Οργανώσεων και των ΜΜΕ, ουδέποτε στον ''ελληνικό'' σύλλογο ''Αργοναύτες'' ή στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, όπου είναι και αντιπρόσωπός του(!) ασχολήθησε έστω μία φορά με ελληνικά ζητήματα ή τα προώθησε. Τον ενδιαφέρει ΜΟΝΟ ότι έχει σχέση με το Ισραήλ και τον εβραϊσμό.

  Στην δε 5η χρονιάτικη εκδήλωση γιά το Ολοκαύτωμα του συλλόγου ''Αργοναύτες'' (23 Ιαν. 2011, Αστόρια Νέα Υόρκη) ζήτησε από την ελληνομαερικάνικη Κοινότητα ν'...αναγνωρίσει (και να...τιμά;) τις μεγάλες εβραϊκές εορτές.

  To ερώτημα: Ο σύλλογος ''Αργοναύτες'' αφού δεν καταδικάζει επίσημα τέτοιες πρακτικές και μεθόδους, σημαίνει ότι τις υιοθετεί;
  Σημ.: Τις ενέργειες ή παραλείψεις του ολίγιστου ''αρχιεπίσκοπου Αμερικής'' Δημήτριου (και) στα παραπάνω ζητήματα, δεν χρειάζεται να τις σχολιάσουμε. Η Ομογένεια γνωρίζει, γι' αυτό ούτε τον σέβεται, ούτε τον εκτιμά...

  Το ''Κ'' απλά λέει στον καθηγητή Ματαθία: "If you do not have the ethical courage to condemn bigotry and racism of your own people towards others you do not deserve the right to condemn others for bigotry and racism towards your own"...

  Δημόσιες απειλές, λασπολογία ''παράγοντα'' της Ομογένειας, αξιωματούχου του συλλόγου νομού Μαγνησίας (έδρα Νέα Υόρκη), ''Αργοναύτες''

  ''Αντισημίτες'', ''ξενόφοβοι'', ''παρανοϊκοί'', ''αντιαμερικανοί'' κ.ά. είναι οι συνηθισμένοι χαραχτηρισμοί εις βάρος ελληνικών ΜΜΕ και Ομογενών, από στέλεχος (βοηθός γραμματέας) του συλλόγου Μαγνητών (Νομού Μαγνησίας) ''Αργοναύτες'' στη Νέα Υόρκη. Προέρχονται από τον καθηγητή 'Ασιερ Ματαθία και διοχετεύονται σε πολλαπλούς αποδέκτες emails.

  O ''της καταγγελίας'' καθηγητής, είναι βασικός συντελεστής της χρονιάτικης εκδήλωσης των ''Αργοναυτών'' γιά το Ολοκαύτωμα και της (καθιερωμένης) εκδήλωσης στο γενικό προξενείο της Ελλάδας, επίσης γιά το Ολοκαύτωμα. Αλλά ουδέποτε ενδιαφέρθηκε γιά ελληνικά ζητήματα.

  Οι παρακάτω επιστολές αναδεικνύουν ξεκάθαρα το ζήτημα του χαραχτηρισμού της διαφορετικής άποψης. Το ''Κ'' ήταν ένας από τους πολλαπλούς αποδέκτες των επιστολών, που δεν είχαν την ένδειξη ''προσωπική'', γι' αυτό τις δημοσιοποιεί. Οι πιό πρόσφατες στην αρχή. Αφορμή του ''καυγά'' εκδήλωση στο Μπρούκλυν με ομιλητή ομογενή γιατρό, με θέμα «η ελληνική γλώσσα ως διαχρονική αξία.

  Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
  http://www.kalami.net/2010/omogeneia/kosher1.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Φανατικοι σιωνιστες μασκαρεμενοι με ελληνικη "ιθαγενεια" ζητουν διαχρονικα την υποταγη του ελληνικου πολιτισμου και την απορροφηση-υφαρπαγη του απο τον δικο τους...

  AΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! (3)

  Δεν είδαμε -ως αντάλλαγμα- έστω ΜΙΑ εκδήλωση σε εβραιοαμερικάνικη Οργάνωση, γιά τα ελληνικά ''Ολοκαυτώματα'' ή άλλα ελληνικά ζητήματα
  Οι...''λυσσαλέοι αντισημίτες'' και οι ''λυσσαλέα καταγγέλλοντες'' αξιωματούχοι του ελληνικού -''kosher''- ομογενειακού σύλλογου Νέας Υόρκης, ''Αργοναύτες''
  Αξιωματούχοι του, ''γιά ψύλου πήδημα'', χαραχτηρίζουν-συκοφαντούν γραπτά, Ελληνοαμερικανούς και ελληνικά ΜΜΕ στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα, ως ''λυσσαλέους αντισημίτες'', ''παρανοϊκούς'', ''αντιαμερικανούς'' κ.ά...

  Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

  http://www.kalami.net/2010/omogeneia/kosher1.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή