Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ. ΣΦΟΔΡΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ./ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

Posted by anacondagr. No Comments

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ. ΣΦΟΔΡΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ./ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΕΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΩΝ ΣΑΟΥΝΤ(ΠΟΥ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ) ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ(ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ)ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ 87 ΧΡΟΝΟ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΑΜΠΝΤΟΥΛΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΡΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΟ ΠΕΡΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΣΦΑΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑ ΜΟΝΑΡΧΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΙΓΥΠΤΟΥ-ΛΙΒΑΝΟΥ. ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΥΠΕΞ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΦΕΥΣΑΛ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΈΛΛΕΙΨΗ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΙΣ ΕΞΑΡΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ.
ΑΝΑΦΟΡΙΚΆ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟΝΙΣΕ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΆΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΑΒΟΗΘΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. ΤΟΥ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΑΡΑΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΧΑΡΙΡΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ. Ο ΟΜΠΑΜΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΈΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ Ο ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΘΕΙ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΟΛΙΣ ΟΙ ΗΠΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΡΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΩΣ «ΜΠΑΡΑΚ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ; ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ;».
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΦΕΥΣΑΛ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ, ΣΑΛΕΧ/ΥΕΜΕΝΗ, ΤΟΥΣ ΥΠΕΞ ΜΑΥΡΙΤΑΝΙΑΣ-ΜΑΡΟΚΟΥ-ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ-ΗΑΕ-ΟΜΑΝ ΚΑΙ ΜΠΑΧΡΕΙΝ , ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΝΑ ΣΠΕΥΣΕΙ ΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΟΥΝ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 15ΗΜΕΡΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ(ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ) ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΔΥΤΙΚΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ.
ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ –ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΗΓΗ-ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 4ΗΜΕΡΟ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΡΡΟΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου