Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

ΣΕΙΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΝΑΤΟΪΚΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ.

Posted by anacondagr. No Comments

ΣΕΙΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΝΑΤΟΪΚΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ./ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΠΙΘΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΚΡΙΣΗ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ, Ή ΑΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΕΓΓΑΖΗΣ Ή ΑΜΥΝΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΩΝ ΤΟΠΩΝ, ΕΝΩ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΧΟΥΝ Η ΓΑΛΛΙΑ, Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ, Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΠΑΝΙΑ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΙΑΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΑΝΤΑΦΙ ,ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛ ΑΖΙΖΙΓΙΑ-ΤΑΡΑΜΠΟΥΛΑΣ, ΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΟΚΜΠΑ ΜΠΕΝ ΑΦΙ ΚΑΙ ΜΟΥΡΑΤ ΣΑΙΝΤ ΜΠΙΛΑΝΤ ΜΠΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΟΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ, ΤΗΝ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΨΕΣ ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ JOINT FORCES COMMAND-ΝΑΠΟΛΗ, ΤΟΝ 6Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ AFRICOM. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΥΝΕΧΗΣ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ SACEUR ΝΑΥΑΡΧΟΥ JAMES STAVRIDIS USN ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΝΑΠΟΛΗ ΝΑΥΑΡΧΟ SAM LOCKLEAR III USN ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ 6ΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ HARRY HARRIS JR USN. ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΥΡΗΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ENTERPRISE KAI TO AMΦΙΒΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΟ ΠΛΟΙΟ USS KEARSARGE, ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ 1900 ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ. EINAI ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.
ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
*ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΖΩΝΗΣ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΕ Β-Ν ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ./ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ.
*ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΙΒΥΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΝΤΑΦΙΚΟΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΝΑΤΟ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΛΠ.
*ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΗ-ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΛ ΑΖΙΖΙΓΙΑ-ΣΥΡΤΗ-ΣΑΜΠΧΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΕΣ ΚΑΝΤΑΦΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΣ.
*ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΣΕ ΤΟΜΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΣΑΝΤ-ΝΙΓΗΡΑΣ-ΤΥΝΗΣΙΑ-ΑΛΓΕΡΙΑ. ΑΠΟΚΟΠΗ ΔΙΟΔΩΝ ΔΙΑΦΥΓΗΣ.
*ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΕΤΡΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΤΗΣ ΣΥΡΤΗΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΒΕΓΓΑΖΗΣ-ΑΛ ΜΠΑΙΝΤΑ-ΑΛ ΜΑΡΓΙΑ-ΑΜΠΑΜΠΙΓΙΑ-ΚΛΠ.
*ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΤΗΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΝΤΑΦΙ. ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΣΕ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΠΕΜΕΝΕ ΣΤΟ HUMAN INTELLIGENCE. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ Η ΔΥΣΗ ΥΣΤΕΡΕΙ , ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΣΕ ΙΡΑΚ-ΙΡΑΝ-Β.ΚΟΡΕΑ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου