Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΚΑΙ ΑΛΛΑ..


ΕΝ ΟΨΕΙ ΣΟΒΑΡΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΑΡΧΙΖΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΟΥ ΗΡΩΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ./ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΤΟΥ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*ΣΦΟΔΡΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
*Ο ΑΣΣΑΝΤ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΔΗ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ.
*ΣΕ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟ Η ΧΑΜΑ, Η ΝΤΕΡΑ, Η ΜΠΑΝΙΑΣ, ΚΑΙ Η ΛΑΤΑΚΕΙΑ.
*ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΕΒΙΤΕΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΣΣΑΝΤ, ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ…
*ΔΡΟΥΖΟΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ-ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΤΟΥ ΚΑΜΙΣΛΙ-Η ΦΥΛΗ ΚΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΜΠΟΥ ΚΑΜΑΛ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ.
*ΓΙΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ-ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ- ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΥ.
*ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΚΛΑΔΙΑ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΤΥΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΣΑΝΤ.
*Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ/ΚΑΙ Η ΠΛΕΟΝ ΕΜΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΑΣΣΑΝΤ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.
*ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΠΥΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
*ΝΕΑ ΣΦΟΔΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΣΤΟΝ ΣΑΡΚΟΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ.
*ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ Η ΡΩΜΗ ΜΕ ΤΗΝ «ΔΥΤΙΚΗ ΛΙΒΥΗ/ΤΡΙΠΟΛΙΤΑΝΑ» ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ. ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ.
*ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ 6-7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΜΠΑΜΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ…
*ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΜΠΑΑΘΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΑΣΣΑΝΤ, ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΑΣΣΑΝΤ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΟΡΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΕΝΩ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΛΙΔΑ…
H EΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ…./ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΣΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.
*ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ ΑΡΙΘΜΟ ΧΩΡΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ.
*Η ΕΥΘΡΑΥΣΤΗ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ-ΧΑΜΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΝΕΟ ΠΟΛΕΜΟ.
*Η ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΛΙΣΚΟΥ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ.
*ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΡΑΦΙΚ ΧΑΡΙΡΙ ΣΤΗΝ ΒΗΡΥΤΟ ΤΟ 2005, ΌΠΩΣ ΕΧΩ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΓΗ ΘΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΣΙΙΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ. .
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ, Η ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ. ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΣΥΝΗΘΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΙΡΑΝΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ(ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΔΑ). Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΑΛΛΟΥ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΑΡΙΡΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 5-7 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ /MAXIMUM ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΛΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ. ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 200 ΣΕΛΙΔΩΝ/ΤΕΛΙΚΗ ΜΟΡΦΗ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 -3 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ. ΤΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΧΑΡΙΡΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ.
ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ/ΤΑΪΛΑΝΔΗ- -ΙΝΔΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΣΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ, ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΙ ΑΛΛΕΣ 3 ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΠΟΛΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΤΑ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ…/ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου