Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

ΤΕΛΟΣ ΟΣΑΜΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ. ΝΕΚΡΟΣ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ/ΠΑΚΙΣΤΑΝ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
ΝΕΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΡΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΟΣΑΜΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ.
ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ/ΩΡΑ ΗΠΑ Ο ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΕΝΩ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΞΕΣΠΑΣΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ.
*Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΚΡΑΙΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΒΌΡΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ.
*Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΧΜΕΤ ΠΑΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
*Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΑΔΑ ΤΣΕΤΣΕΝΩΝ ΚΑΙ ΥΕΜΕΝΙΩΝ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.
*ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΠΑΣΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ CIA ΛΕΟΝ ΠΑΝΕΤΑ ΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.
*ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΜΑΙΚ ΜΟΥΛΕΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΣΦΑΚ ΠΕΡΒΕΖ ΚΑΓΙΑΝΙ.
*ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ RANGERS-DELTA FORCE ME ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ.
*ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ/FATA-NORTH WESTERN PROVINCE ΚΛΠ.
*Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΜΠΟΤΑΜΠΑΝΤ.
*Ο ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΠΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2001 ΣΤΑ ΥΨΩΜΑΤΑ ΤΟΡΑ ΜΠΟΡΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ.
*Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΠΩΛΕΙΕΣ. ΝΕΚΡΟΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου