Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Αναγκαία η λογοδοσία των υπευθύνων για την Εθνική καταστροφή

Αναγκαία η λογοδοσία των υπευθύνων για την Εθνική καταστροφή

Του Χρήστου Καπούτση

 
    Η Κυβερνητική  πολιτική, αλλά και  οι πολιτικοί , δηλαδή η Εκτελεστική Εξουσία,  κρίνονται μόνο από τα αποτελέσματα που παράγουν και όχι από τις προθέσεις τους.
Η υπερδιετής διακυβέρνηση της Χώρας από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπό την προεδρία του  Γ.Α. Παπανδρέου έχει «δημιουργήσει» συγκεκριμένα αποτελέσματα. Ποια είναι αυτά;
·        Ανεργία, πάνω από ένα εκατομμύριο συμπολίτες μας βιώνουν το Γολγοθά της ανεργίας.  Οι νεόπτωχοι και οι νεοάστεγοι συνωθούνται καθημερινά στα συσσίτια των Δήμων και της Εκκλησίας!
·        Φτωχοποίηση της μεσαίας κοινωνικής τάξης, αφού οι δραστικές περικοπές μισθών  και συντάξεων έχουν συρρικνώσει το εισόδημα εκατοντάδων χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων,  που βρίσκεται πλέον κάτω από τα όρια επιβίωσης.
·        Κλείσιμο χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με δραματικές συνέπειες για τους ιδιοκτήτες και τους εργαζόμενους σε αυτές.
·        Ύφεση (αρνητική ανάπτυξη στο 7,3%!!!) που  συνεχίζεται για 5η χρονιά, δημιουργώντας απλησίαστο παγκόσμιο ρεκόρ.
·        Διευκόλυνση των φοροαπατεώνων επιχειρηματιών , που αυξάνουν τα κέρδη τους και τα ασφαλίζουν σε τράπεζες του εξωτερικού. Μάλιστα , αρκετοί έλληνες επιχειρηματίες  επενδύουν στα CDS , δηλαδή στη χρεοκοπία της Ελλάδας!!
·        Οι εργαζόμενοι , όσοι απέμειναν,  βιώνουν συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα.
·        Η χώρα έχει παραδοθεί στο έλεος της Διεθνούς των τοκογλύφων και  του αδηφάγου χρηματοπιστωτικού συστήματος, τα συμφέροντα των οποίων προστατεύουν οι ελεγκτές της ΤΡΟΙΚΑΣ, αλλά και κάποιοι εγχώριοι υπάλληλοί τους (πολιτικοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι.)
·        Η Ελλάδα υποχρεώνεται να εκποιήσει την δημόσια περιούσια της. Οι «δανειστές μας » είναι έτοιμοι να αρπάξουν ότι έχει απομείνει σε αυτή τη χώρα.
·        Κατελύθη η Εθνική μας Κυριαρχία.
·        Παραβίασαν το Σύνταγμα της χώρας

Η Ελλάδα απειλείται με Εθνική Καταστροφή, ανάλογη με εκείνη της Μικρασιατικής καταστροφής του 1922.
Μοιραίοι άνθρωποι για αυτό το κατάντημα είναι ο πρώην πρωθυπουργός Γ.Α. Παπανδρέου και ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου.  Τεράστιες είναι και οι ευθύνες των υπουργών Ανάπτυξης Λ. Κατσέλη και Μ. Χρυσοχοίδη, καθώς επίσης και  των    Υπουργών Εργασίας Α. Λοβέρδου και Γ. Κουτρουμάνη που  αναδείχτηκαν σε ολετήρες των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων. Φυσικά και δεν είναι εκτός επικρίσεων,  ο πολιτικός καιροσκοπισμός του Β.Βενιζέλου, ούτε η πολιτική αυθάδεια του Θ.Πάγκαλου , αντιπροέδρων εισέτι της Κυβέρνησης.
Οι  κύριοι Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου με παραποιημένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ παρέδωσαν τη χώρα στην  ύαινα της τοκογλυφίας, το Δ.Ν.Τ.  
Οι κύριοι αυτοί περιφέρονταν στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες υβρίζοντας τον Ελληνικό Λαό!!. Διέπραξαν με τις πολιτικές επιλογές τους, εγκλήματα σε βάρος των Ελλήνων πολιτών. Ένας ολόκληρος Λαός έχει οδηγηθεί στη φτώχεια , την εξαθλίωση, την ανασφάλεια , την κατάθλιψη.
 Και το χειρότερο είναι,  ότι συνεχίζουν ανερυθρίαστα να προκαλούν!! Ο Γ.Α. Παπανδρέου παραμένει Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ισχυριζόμενος ότι έσωσε την Ελλάδα και παρόλα αυτά «κυκλοφορεί» ελεύθερος, ενώ οι κύριοι Παπακωνσταντίνου,  Χρυσοχοίδης, Κουτρουμάνης  και Λοβέρδος, είναι ακόμη υπουργοί!!
 Μάλιστα ο πιο μισητός Υπουργός Α.Λοβέρδος έφτασε σε τέτοιο σημείο ξεδιαντροπιάς και αναισχυντίας, που απείλησε ότι, θα γίνει μακελιό αν  τολμήσει κανείς να παραπέμψει σε δίκη  τον  Γ.Α.Παπανδρέου. Πράγματι απίστευτη δήλωση από τον  μακελάρη των εργαζομένων και Συνταγματολόγο Α. Λοβέρδο.

Κατόπιν αυτών, θεωρώ αδιανόητο οι υπεύθυνοι της νέας Εθνικής τραγωδίας να μην λογοδοτήσουν για το πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό έγκλημα που διέπραξαν σε βάρος του Ελληνικού Λαού. Αν αποφύγουν τη λογοδοσία, τότε, θα πρόκειται για βάναυση προσβολή του αδικοπαθούντος από τα μοιραία λάθη τους, Ελληνικού Λαού.
Και φυσικά, θα πρέπει να αποβληθούν οριστικά από την πολιτική σκηνή, ως αποδεδειγμένα ανίκανοι, ολιγοφρενείς, ή εξαρτώμενοι πολιτικά, ιδεολογικά και υλικά από την διαπλοκή και την ΤΡΟΙΚΑ.
Συνολικά, όσοι υπουργοί μετείχαν  στην Κυβέρνηση Γ.Α.Παπανδρέου θα πρέπει να αποσυρθούν. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με έναν τρόπο. Να τους αγνοήσουν οι έλληνες ψηφοφόροι στις επόμενες Βουλευτικές εκλογές.
Η Ελλάδα θα πρέπει να ξαναγεννηθεί από τις στάχτες και συντρίμμια της. Θα συνιστούσε πολική ανωμαλία αν σε ενδεχόμενη  αναγεννητική προσπάθεια για το Έθνος,   μετέχουν υπουργοί,  είτε της Κυβέρνησης Παπανδρέου, είτε της Κυβέρνησης  Κ.Καραμανλή,  που και αυτή έχει συμβάλει τα μέγιστα στη διάλυση της χώρας.
Αν όχι τώρα, τότε πότε, θα ενεργοποιηθούν οι υγιείς δυνάμεις της ελληνικής κοινωνίας, για να σώσουν τη χώρα μας από τους διεθνείς τοκογλύφους ,   τους μεγαλοτραπεζίτες, την ΤΡΟΙΚΑ και τους εξωνημένους πολιτικούς , κυρίως από αυτούς που ήσκησαν κυβερνητική εξουσία μετά την μεταπολίτευση; 

  *Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «πολιτικά ΘΕΜΑΤΑ»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου