Κυριακή, 6 Μαΐου 2012

Σήμερα είναι το ραντεβού με την Ιστορία Του Χρήστου Καπούτση

Η πρωτοφανής μείωση των εισοδημάτων των ελλήνων εργαζομένων, είτε στον Ιδιωτικό, είτε στον Δημόσιο τομέα, οι  δραστικές περικοπές των συντάξεων,  η θεαματική αύξηση της ανεργίας, η διάλυση του κοινωνικού κράτους, η περιθωριοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών μας  που συμπεριλαμβάνονται  στους καταλόγους των αστέγων και νεόπτωχων, είναι μερικά μόνο από τα ορατά αποτελέσματα της άθλιας πολιτικής της υποτέλειας και του ραγιαδισμού των Κυβερνήσεων των  Γ.Α. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμου , δηλαδή των νεοφιλελεύθερων κόμματων ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.
Συνεπώς, η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, που έχει  πληγεί από την πολιτική του Μνημονίου, δεν είναι δυνατόν να επιβραβεύσει  με την ψήφο της,   εκείνους τους πολιτικούς και τα κόμματα,  που ευθύνονται για το σημερινό δραματικό αδιέξοδο.
Η μαζική εγκατάλειψη των παραδοσιακών ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις, δείχνουν την απαρέσκεια και την αποστροφή τους,  προς τις ηγεσίες και τις πολιτικές που εφαρμόζουν. Αν το εκλογικό αποτέλεσμα επιβεβαιώσει τις δημοσκοπήσεις, τότε η οριστική διάλυση των ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. θα γίνει αναπότρεπτη εξέλιξη και   φυσικά,  θα έχει  ολοκληρωθεί  η κατάρρευση του μεταπολιτευτικού πολιτικού συστήματος.
Τα κόμματα  του «Μνημονίου» (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) με τους «λακέδες» τους (μεγαλοκαναλάρχες, εργολάβοι της ενημέρωσης, εφοπλιστές-εκδότες, δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, μεγαλοφοροφυγάδες, ξιπασμένοι επιχειρηματίες, ο ΣΕΒ, η ΓΣΕΕ), προσπαθούν να πείσουν τους αποχαυνωμένους τηλεθεατές τους, ότι, αν δεν ψηφιστούν τα κόμματα του Μνημονίου, η Ελλάδα θα καταστραφεί, θα ανασταλεί η καταβολή συντάξεων και μισθών και θα είναι αυτοί οι υπεύθυνοι , που θα υποχρεωθούν, άνεργοι και πεινασμένοι , να ψάχνουν στα σκουπίδια για λίγα αποφάγια,  ώστε να παραμείνουν ζωντανοί!!  Πρόκειται για πρωτοφανή τηλεοπτική τρομοκρατία, που θα πρέπει να αφήσει αδιάφορο κάθε  σκεπτόμενο έλληνα ψηφοφόρο.
Στη σημερινή συγκυρία επιβάλλεται να αποδοκιμαστεί εκλογικά ο δικομματισμός και η εξουσιομανία των Α. Σαμαρά και Β. Βενιζέλου.
Το εκλογικό αποτέλεσμα θα πρέπει να υποχρεώσει  τα «αντιμνημονιακά» κόμματα να συγκροτήσουν Κυβέρνηση Εθνικής ευθύνης με συγκεκριμένους στόχους. Μια Κυβέρνηση συνασπισμού των κομμάτων  που καταδικάζουν την πολιτική του «Μνημονίου»,  που θα προνοήσει για τον Άνθρωπο, που θα ξαναχτίσει το κοινωνικό κράτος, που θα περιφρουρήσει την  Εθνική μας Αξιοπρέπεια, που θα κυνηγήσει τους φοροκλέπτες επιχειρηματίες και το «μαύρο χρήμα» στο εξωτερικό . Μια Κυβέρνηση που θα έχει Ελληνική φωνή στην Ευρώπη. Γι’ αυτό τη Κυριακή ψηφίζουμε «αντιμνημονιακά» κόμματα,  για την Ελλάδα και του Έλληνες. Στις 6 Μαΐου οι Έλληνες ψηφοφόροι έχουν ραντεβού με τις κάλπες, αλλά και με την Ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου