Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

3000 ευρώ ο μέσος μισθός στην Ελλάδα!Του Χρήστου Καπούτση

Ο μέσος μισθός στο Δημόσιο στην Ελλάδα φτάνει τα 3000 ευρώ λέει ο Γιόργκ Άσμουσεν, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ο οποίος μίλησε  στο συνέδριο του Economist! Και όχι μόνο το λέει , αλλά και το πιστεύει.
Ποιος ενημερώνει αυτόν τον Καραγκιόζη; Ο Δασκαλόπουλος, ο Γ.Α.Παπανδρέου, ο Παπακωσταντίνου, ο Βενιζέλος, ο Προβόπουλος, ο Στουρνάρας; Πρέπει να μάθουμε ποιός του έδωσε αυτή την πληροφορία. Γιατί δεν μπορεί,  κάποιος Έλληνας υπουργός, πολιτικός, τραπεζίτης ή επιχειρηματίας   ενημέρωσε τον τεχνοκράτη των Βρυξελλών.
Αυτός λοιπόν ο Γιόργκ Άσμουσεν, με την έγκυρη ενημέρωση που έχει, αυτός ο τύπος  που ανήκει στο ευρωπαϊκό ιερατείο του χρηματοπιστωτικού συστήματος , κάνει προτάσεις για να σωθεί η ελληνική οικονομία!!!
Αυτός μαζί με την ΤΡΟΙΚΑ επέβαλαν το  βλακώδες και ανάλγητο, αλλά και όπως αποδείχτηκε αναποτελεσματικό σχέδιο εξυγίανσης της Ελληνικής Οικονομίας!  Και γιατί απέτυχε παταγωδώς;  Διότι, η ύφεση έφτασε στο 7%, η ανεργία στο 24%, φτωχοποιήθηκε η μεσαία τάξη,  χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις   κλείνουν, ενώ άλλες κερδοφόρες,  αφήνουν απλήρωτους τους εργαζόμενους, την ίδια στιγμή,  που η ακρίβεια καλπάζει. Αυτοί οι «στόκοι» της οικονομίας μαζί με τους «έλληνες» συνεργάτες τους,  διέλυσαν την οικονομία και κατεδάφισαν κάθε προνοιακό σύστημα ενίσχυσης των οικονομικά αδύναμων Ελλήνων.
Γιατί δεν πήγε ο Άσμουσεν και οι «έλληνες πληροφοριοδότες του» σε ένα ελληνικό σπίτι ή σε ένα καφενείο, εκεί όπου «στεγάζεται» η φτώχεια η πίκρα, η οργή και η απογοήτευση των ανθρώπων του καθημερινού μόχθου, του άνισου αγώνα για την επιβίωση;
Εκεί να πάνε και να πουν  σε αυτούς τους ανθρώπους να μην διαμαρτύρονται,  διότι παίρνουν 3 χιλιάδες ευρώ το μήνα και καλοπερνάνε!! Και να είναι σίγουροι και ο Άσμουσεν και οι γερμανοτσολιάδες σύμβουλοί του,  ότι δεν θα μείνει καρέκλα στη θέσης  της….
Αλήτες, καταστρέψατε ένα ολόκληρο λαό και τον κοροϊδεύετε και από πάνω, χωρίς ίχνος ντροπής!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου