Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013

Απεργία διαρκείας αποφάσισε η ΕΣΗΕΑ στα κρατικά και δημοτικά ΜΜΕ. Έτσι ο ρ/σ ΑΘΗΝΑ 984FM  παρέμεινε κλειστός για 14 μέρες και τώρα γίνονται 6ωρες(!!!) στάσεις εργασίας. Ποιο είναι το όφελος ; Τι κερδίσαμε;  Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει. Ίσως κάποιοι συνδικαλιστές, να  προώθησαν τις προσωπικές και κομματικές τους επιδιώξεις. Τι χάσαμε οι εργαζόμενοι; Πολλά… πάρα πολλά.
 Επίσης, το κλείσιμο ενός ραδιοφωνικού  σταθμού, που βρίσκεται σε άνοδο, που κερδίζει καθημερινά ακροατές, επειδή παρουσιάζει ένα ποιοτικά αναβαθμισμένο πρόγραμμα, είναι αυτοκτονική πράξη. Κάποιοι θέλουν να σταματήσει να εκπέμπει ο Δημοτικός ραδιοφωνικός σταθμός της Πρωτεύουσας της Ελλάδας. Προφανώς έχουν τους λόγους τους, που δεν είναι πάντοτε ευδιάκριτοι…
Παρόλα αυτά, αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή (16 ΚΑΙ 17 Φεβρουαρίου), θα είμαι στον «αέρα» για το σχόλιό μου, τη συνηθισμένη ώρα 08.05 το πρωί.
Αύριο Σάββατο το σχόλιο θα αφορά την επικείμενη ελληνοτουρκική συνάντηση κορυφής και τους αγωγούς μεταφοράς φυσικού αερίου. Και την Κυριακή θα αναφερθώ στις Προεδρικές εκλογές που γίνονται στην Κύπρο.
Μην ξεχάσετε το ραδιοφωνικό ραντεβού μας, σας περιμένω στη ραδιοσυχνότητα 983FM και στο ΑΘΗΝΑ 984, ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08.05 το πρωί.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΘΗΝΑ 984, παρά την λυσσαλέα μάχη κάποιων να κλείσει.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΟΥΤΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου