Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

Η εκλογική συντριβή των ιδιοτελών αχθοφόρων του Μνημονίου όρος επιβίωσης του Ελληνισμού

Η εκλογική  συντριβή των ιδιοτελών αχθοφόρων του Μνημονίου όρος επιβίωσης του Ελληνισμού

Του Χρήστου Καπούτση

Το σημερινό σύστημα διακυβέρνησης καταρρέει υπό το βάρος των ερειπίων που προκάλεσαν οι συνειδητές πολιτικές επιλογές του.
Οι Βουλευτές και οι κομματικοί συνδικαλιστές, ως φορείς του εξουσιολάγνου δικομματικού συστήματος εξουσίας, παρέδωσαν σιδηροδέσμια τη χώρα στους δανειστές μας, μέλη της διεθνούς των τοκογλύφων. Ειδικά οι 199 Μνημονιακοί βουλευτές με το ΝΑΙ στην Κυβέρνηση των δοσίλογων του δοτού Πρωθυπουργού Λ.Παπαδήμου , ευτέλισαν  κάθε έννοια πολιτικής ηθικής και εγκλώβισαν  την Ελλάδα σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή.  Αν ζούσε την σημερινή Εθνική τραγωδία ο Γέρος του Μωριά, πιθανόν να ξαναφώναζε «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους», όπως έκανε για να αντιμετωπίσει τον Ιμπραήμ και τους Νενέκους.
Το κόμμα του Μνημονίου (πολιτικοί, δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες) θα έχει ακέραια την ευθύνη αυτών που θα ακολουθήσουν: μεγαλύτερη ύφεση, κλείσιμο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αύξηση της ανεργίας (θα φθάσει στο 30%), υποχρεωτικές απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και  νέες μειώσεις σε μισθούς ( σε επίπεδο Πορτογαλίας που είναι 470 ευρώ ο βασικός μισθός μεικτά) και συντάξεις (ανώτατο πλαφόν  στις συντάξεις τα 1.000 ευρώ, όπως προτείνει η ΤΡΟΙΚΑ).  Το κόμμα του Μνημονίου συνειδητά προκαλεί οικονομικά και κοινωνικά ερείπια και οδηγεί έναν ολόκληρο Λαό (εξαιρούνται οι γερμανοτσολιάδες) στην φτώχεια,  την εξαθλίωση και τη κατάθλιψη. Οι Μνημονιακοί υιοθέτησαν πλήρως τα επιχειρήματα των δανειστών μας και προστάτευσαν τα συμφέροντά τους. Παρέδωσαν ακόμη και την δημόσια περιουσία στους εκβιαστές δανειστές μας.  Αντί να υπηρετούν τον Ελληνικό Λαό, όπως έχουν συνταγματική υποχρέωση, υπηρετούν τους τοκογλύφους και τη διαπλοκή φαλκιδεύοντας τα συμφέροντα των ελλήνων πολιτών που τους εμπιστεύτηκαν!!  Και το χειρότερο,  με πλήρη επίγνωση των πράξεών τους,  «σπρώχνουν»   τη χώρα στην ανεξέλεγκτη χρεοκοπία, είτε λόγω δημοσιονομικού εκτροχιασμού, είτε λόγω κοινωνικής έκρηξης. Οι Μνημονιακοί είναι εχθροί του Λαού και υπηρέτες του χρηματοπιστωτικού συστήματος και της συμμορίας της διεθνούς των τοκογλύφων. Περιφρόνησαν το Σύνταγμα και ακύρωσαν την Δημοκρατία, προκειμένου να επιβάλλουν τις πολιτικές επιλογές τους, τις οποίες υπαγόρευσε ο ξένος παράγοντας.
Απέναντι σε αυτή την κυνική, ανάλγητη και προδοτική πολιτική των Κυβερνήσεων Γ.Α. Παπανδρέου (ακόμη κυκλοφορεί ελεύθερος εντός της  Ελλάδας) και του δοτού Λ. Παπαδήμου, διαμορφώνεται ένα κοινωνικό κίνημα αντίστασης και αλληλεγγύης.  Το ζητούμενο είναι, αυτό το ογκούμενο κοινωνικό κύμα αγανάκτησης να αποκτήσει αυθεντική πολιτική έκφραση και να μην καπελωθεί από ευκαιριακά κομματικά μορφώματα.

Η συγκυβέρνηση,  των πάλαι ποτέ κραταιών κόμματων εξουσίας ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ., βυθίζεται  στο τέλμα των αδιεξόδων που δημιούργησε.
Το ΠΑΣΟΚ αποσυντίθεται και χάνει οριστικά τα ερείσματα που είχε στο Λαό. Ο Α. Σαμαράς που από αντιμνημονιακός έγινε ο «γενίτσαρος» του Μνημονίου, οδηγεί σε  κομματική  αποδόμηση και πολιτική απαξίωση τη Ν.Δ.  Στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές (θα γίνουν κατά πάσα πιθανότητα στις 29 Απριλίου, εφόσον φυσικά το επιτρέψει ο κ. Σόιμπλε), η Ν.Δ., εκτός απροόπτου,  θα  είναι το πρώτο κόμμα, χωρίς όμως αυτοδυναμία.
Ο Α.Σαμαράς θα γίνει πρωθυπουργός και θα συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ των Βενιζέλου- Λοβέρδου. Είναι ασφαλώς το Κυβερνητικό σχήμα που επιθυμούν διακαώς και προωθούν επισταμένως, η ΤΡΟΙΚΑ, οι Τραπεζίτες, οι μηχανορράφοι των Βρυξελλών, οι κερδοσκόποι και οι εγχώριοι υπάλληλοί τους  μεγαλοδημοσιογράφοι και οι έλληνες επιχειρηματίες- φοροφυγάδες και απατεώνες.
Η προοπτική να κυβερνήσει η τριανδρία ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΛΟΒΕΡΔΟΣ, είναι εφιαλτική και αυτός  ο  εφιάλτης  θα πρέπει να «ξυπνήσει»  επιτέλους τον Έλληνα ψηφοφόρο.
Το μοναδικό όπλο που έχει απομείνει στο χειμαζόμενο ελληνικό Λαό, είναι η ψήφος των πολιτών. Είναι η ώρα ευθύνης για ΟΛΟΥΣ.
Η πολιτική και κομματική συντριβή των ιδιοτελών πολιτικών αχθοφόρων του Μνημονίου, είναι «όρος εκ των ων ουκ άνευ» για την επιβίωση του Ελληνισμού και του Ελληνικού Έθνους.
Ένας θα πρέπει να είναι ο στόχος των Ελλήνων  πολιτών,  που είδαν να ανατρέπεται η ζωή τους και να κατακρημνίζονται τα όνειρά τους από τους εθελόδουλους  Μνημονιακούς πολιτικούς. Τα δύο κόμματα του Μνημονίου, ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. στις επόμενες Βουλευτικές εκλογές,  να μην μπορούν να σχηματίσουν Κυβέρνηση!! Στόχος απόλυτα εφικτός…

*Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «πολιτικά ΘΕΜΑΤΑ»
 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου