Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

Βιασμός της λαϊκής ετυμηγορίαςΤου Χρήστου Καπούτση

 Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα ή και φαρσοκωμωδία. Ξαναβρήκαμε  Τσολάκογλου («Λεφτά υπάρχουν»), αποκτήσαμε Λογοθετόπουλο (τεχνοκράτη Πρωθυπουργό) , λέτε να αποκτήσουμε και Τσιριμώκο;
Το ερώτημα είναι,  γιατί δεν γίνεται αποκωδικοποίηση του σαφέστατου μηνύματος των γενικών Βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου;
Το εκλογικό σώμα καταδίκασε και μάλιστα εξευτέλισε τα κόμματα που στήριξαν και ψήφισαν το Μνημόνιο και τη  Δανειακή Σύμβαση; ΝΑΙ ή Όχι;
Η απάντηση είναι προφανής. Ο ελληνικός Λαός καταδίκασε τον εσμό του κόμματος του Μνημονίου( ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ., megaλοδημοσιογράφους, γερμανοτσολιάδες, τον ΣΕΒ και τους φοροφυγάδες megaλοεκδότες).
Συνεπώς, είναι αδιανόητη η συμμετοχή των εξουσιολάγνων αρχηγών του παραπαίοντος δικομματισμού Α.Σαμαρά και Β. Βενιζέλου και των κολαούζων τους, σε οποιοδήποτε Κυβέρνηση , είτε Εθνική, είτε Οικουμενική, είτε Ειδικού Σκοπού… Η παραμονή αυτών στην Κυβέρνηση συνιστά βιασμό της λαϊκής ετυμηγορίας!!
Πιθανή σύμπραξη του κόμματος του Π.Καμμένου σε Κυβέρνηση Συνεργασίας (ΠΑΣΟΚ- Ν.Δ.- ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ), θα εξελισσότανε σε μια γελοία και βραχύβια υπόθεση.
Επίσης Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.- ΔΗΜ.ΑΡ. θα ήταν οπερετική! Και φυσικά η Δεξιά παράταξη θα είχε βρει τον Τσιριμώκο της.
Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ – ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα ήταν «φυσιολογική» εξέλιξη της πορείας προς τον πλήρη διασυρμό και την ανυποληψία των νεοφιλελεύθερων κομμάτων που από το 1974 κατέχουν την εξουσία. (ευτυχώς που δεν συμφωνεί ο Ν.Μιχαλολιάκος, γιατί δεν θα δίστασαν να συνεργαστούν μαζί του,  για να παραμείνουν στην Εξουσία!!).
Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΔΗΜΑΡ –ΚΚΕ, ανέφικτη κυρίως λόγω ιδεολογικών αγκυλώσεων του ΚΚΕ, αλλά και πολιτικής ανωριμότητας του ηγετικού πυρήνα  των αριστερών κομμάτων.
Άρα, εκλογές η μοναδική επιλογή….


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου