Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

Η πολιτική βίαΤου Χρήστου Καπούτση

Είναι θέση αρχής αδιαπραγμάτευτη ,  η βία είναι απόλυτα καταδικαστέα.
Η άσκηση σωματικής βίας , υποβιβάζει τον άνθρωπο σε κτήνος, γι’ αυτό δεν είναι και δεν μπορεί να είναι , ανεκτή.
Όμως , δεν είναι μόνο η σωματική βία, που θα πρέπει να καταδικάζεται. Είναι και η πολιτική βία, είναι οι  αδικίες  που προκύπτουν από την άσκηση της Κυβερνητικής εξουσίας.
Είναι βιασμός της Αξιοπρέπειας των πολιτών, όταν ετσιθελικά οι Γ.Α. Παπανδρέου, Β. Βενιζέλος, Γ. Παπακωνσταντίνου, Α. Λοβέρδος, Γ. Κουτρουμάνης, Λ. Παπαδήμος,  επέβαλαν 11 χαράτσια στους φορολογούμενους πολίτες και κατέβασαν διότι έτσι «γούσταραν» το αφορολόγητο όριο στις 5 χιλιάδες ευρώ, με αποτέλεσμα να διπλασιαστεί ή και να τριπλασιαστεί ο φόρος που καλούνται να καταβάλουν  από το υστέρημά τους, οι έλληνες φορολογημένοι.
Είναι άσκηση πολιτικής βίας, η δραστική μείωση των μισθών και των Συντάξεων.
Είναι πολιτικός βιασμός σε βάρος των πολιτών, η κατάρρευση Εθνικού Συστήματος Υγείας.  
Είναι αποτρόπαιη πολιτική βία ,το  να στερούνται τα φάρμακά τους οι καρκινοπαθείς και γενικά οι πάσχοντες συμπολίτες μας.
Είναι εγκληματική πολιτική βία να καταδικάζονται άνθρωποι στην ανεργία και την κοινωνική περιθωριοποίηση.
Ειλικρινά δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποια βία είναι η χειρότερη. Η σωματική ή η πολιτική βία!
Η Δικαιοσύνη θα πρέπει να είναι αμείλικτη σε αυτούς που ασκούν σωματική βία και η Αστυνομία να προστατεύει τα θύματα της βίας.
Οι πολίτες έχουμε ένα και μοναδικό όπλο για να προστατευθούμε από τους πολιτικούς , που με τις αποφάσεις τους βιαιοπραγούν κατά των ελλήνων πολιτών. Είναι η ψήφος μας.
Τιμωρείστε τους βιαστές μας … Ειδικά τους υποκριτές, που με βαρύγδουπες δηλώσεις καταδικάζουν την σωματική βία, ενώ για την πολιτική βία που ασκούν εξακολουθητικά, «ποιούν την νήσσαν», δηλαδή κάνουν την πάπια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου