Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013

ΜΕΡΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΚΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΜΑΛΙ.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΚΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΜΑΛΙ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
ΣΕ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΠΟΥΤΣΗ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ 3 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΛΙ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟ ΓΑΛΛΟ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΜΑΛΙ ΜΠΑΜΑΚΟ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΤΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.
Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟ 1996-1997 ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ-ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ. ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.
ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΟΦΟΡΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΙΚΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΜΑΛΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ. ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΟΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ:
*ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ. ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΕΔΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΣΕ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΤΗΝ ΕΕ ΤΗΝ «ΑΔΕΙΑΣΑΝ» ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΟΜΑΛΩΝ-ΚΕΝΥΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΑΛ ΣΑΜΠΑΜΠ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΜΑΛΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΡΟΛΟ ΈΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.
*ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ. ΛΑΘΟΣ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ. ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΑΛΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ «ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ». ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΜΑΛΙ.
*ΕΔΩ ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑΣ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΑΠΟΣΥΡΑΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ(Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ 9 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΑΠΟ ΤΟ 2000). ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ, ΕΝΩ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΜΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΥΤΟ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ.
*ΕΧΩ ΤΟΝΙΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΤΗΝ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΣΟΜΑΛΙΑ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ ΚΑΙ ΚΟΣΟΒΟ, ΛΟΓΩ ΚΑΚΙΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΟΜΙΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΛΑ ΣΤΕΛΝΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΉΜΑΤΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ. ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΠΗΓΑΙΝΕΣ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΩ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΥΣΩ ΠΛΗΓΕΣ….
*ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ, ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ….ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΕΔΕΜ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΕΜΑΣΤΟΙ ΚΗΠΟΙ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ/ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΥΣ/ΜΗ-ΓΡΑΜΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΦΥΣΗΣ.. ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.. ΜΕ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΩΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ Ή ΣΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ-ΓΛΩΣΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ 2 ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΡΡΟΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΕΙ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΟΗ. Η ΓΑΛΛΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ «ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ..». ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 2085 ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ, ΘΑ ΠΩ «ΝΑΙ , ΑΛΛΑ ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΟΧΙ ΜΕ 3 ΑΛΛΑ ΜΕ 103!!!».ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ.
*ΕΔΩ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ SERVAL ΣΤΟ ΜΑΛΙ. Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΕ 2 ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΧΕ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗ., ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡΑΒΕΣ-ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ. ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΓΑΛΛΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ…ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ…ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΙΣΙ…ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΠΟΥΚΤΟΥ…ΚΑΙ Ο ΕΚΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ…
*ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, Θ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΝΑΔΑΣ, ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΚΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ; ΟΥΤΕ LESSONS LEARNED ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙ….ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΙΚΡΑΝΩ ΚΟΣΜΟ….ΑΥΤΑ. ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ….
 

Dr. Athanasios E. Drougos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου