Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

Να αποβληθούν τα ναζιστικά σαπρόφυτα


ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΠΟΥΤΣΗ
Αν δεν μπορεί  να εξασφαλίσει μια στοιχειωδώς αξιοπρεπή διαβίωση στους Έλληνες πολίτες, τότε η Κυβέρνηση οφείλει να παραδώσει την Εξουσία. Η πείνα , η φτώχια, η εξαθλίωση, οι αυτοκτονίες, η κατάθλιψη, η απελπισία, που συντροφεύουν  την πλειοψηφία των πολιτών, είναι μετρίσιμα μεγέθη , είναι τα αποτελέσματα μιας εθελόδουλης,   μνημονικής, αταβιστικής  κυβερνητικής πολιτικής.
Επίσης, στη  σημερινή διεθνοπολιτική συγκυρία,  η Ελλάδα  πρέπει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των προκλήσεων, αλλά  και των απειλών.  Ούτε η Εθνική Ανεξαρτησία, ούτε και η εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδας μας, είναι δεδομένες.   Γι’  αυτό το εσωτερικό κοινωνικό μέτωπο θα πρέπει να είναι  αρραγές, οι Έλληνες ενωμένοι.  Οι διαιρέσεις της κοινωνίας, προκαλούν μίσος και διάθεση για εκδίκηση, αισθήματα που  οδηγούν στην απεχθέστερη  μορφή κοινωνικής σύγκρουσης που είναι ο εμφύλιος. Για να αποτραπεί αυτό το ενδεχόμενο,  αναγκαία και ικανή συνθήκη είναι, τα ύποπτα  φασιστοειδή στοιχεία, να μην κατορθώσουν  να αποδομήσουν την ελληνική κοινωνία και να εκθεμελιώσουν την Δημοκρατική – Κοινοβουλευτική Δομή του Ελληνικού κράτους. Η λογική της σύγκρουσης και της τυφλής βίας είναι αδιέξοδη.  Η ενδυνάμωση όμως της λειτουργίας   των Δημοκρατικών θεσμών, είναι το μέσον,  για να αποβληθούν τα ναζιστικά σαπρόφυτα, από το πολιτικό σύστημα και από το κοινωνικό σώμα της Ελλάδας. 
Παράλληλα όμως,  εξωνημένοι , διεφθαρμένοι, διαπλεκόμενοι  και ανίκανοι  πολιτικοί, να οδηγηθούν στη λογοδοσία, ενώπιον των αρμοδίων   δικαστικών αρχών, απολογούμενοι  και για την καταστροφή της χώρας, αλλά και για τις ευθύνες που έχουν για την επώαση του αυγού του φιδιού, που είναι ο νεοφασισμός.
(Τμήμα του παραπάνω,  ακούστηκε στο σημερινό  ραδιοφωνικό  σχόλιο  στον Ρ/Σ ΑΘΗΝΑ 984)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου