Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

ΤΙΠΟΤΑ Όλα και Τίποτα... 2tipota@gmail.com

Αποκάλυψη: η Τρόϊκα δεν ζήτησε να μπει λουκέτο στην κερδοφόρα ΕΡΤ !....

Καμαρώστε  τους λεβέντες ....

Επιχείρηση συγκάλυψης για το "μαύρο" και το  λουκέτο στην ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ   ΕΡΤ!
Μετά τις αλλεπάλληλες αλλαγές και τροποποιήσεις υπουργικών αποφάσεων για την...
εκ των υστέρων «νομιμοποίηση» του λουκέτου
σε μια κερδοφόρο εταιρεία του Ελληνικού Δημοσίου, το υπουργείο Οικονομικών συνεχίζει την επιχείρηση συγκάλυψης του σκανδάλου. Όπως είναι ήδη γνωστό, τα οικονομικά στοιχεία της ΕΡΤ ΑΕ έχουν κατατεθεί και έχουν ελεγχθεί από τις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών.
Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ ΑΕ, Θανάσης Παπαγεωργίου αποκάλυψε πως τα οικονομικά αυτά στοιχεία είχαν λάβει τις απαραίτητες εγκρίσεις των μηχανισμών ελέγχου, ενώ η ίδια η «τρόικα» δεν έθεσε ποτέ ζήτημα λουκέτου στην εταιρεία. Το σχέδιο οικονομικής εξυγίανσης είχε εγκριθεί. Όλα τα παραπάνω, που αποδεικνύουν το σκανδαλώδες λουκέτο στην κερδοφόρο εταιρεία της ΕΡΤ, τα έχει αποκρύψει το ίδιο το υπουργείο Οικονομικών. Σε μια επιχείρηση πλήρους συγκάλυψης, οι υπηρεσίες του Γιάννη Στουρνάρα αφαίρεσαν την ΕΡΤ ΑΕ από τη λίστα των ΔΕΚΟ για το πρώτο εξάμηνο του 2013.
Στον ιστότοπο του υπουργείου Οικονομικών δημοσιεύονται τα οικονομικά στοιχεία των ΔΕΚΟ, αλλά σε αυτές δεν συμπεριλαμβάνεται η ΕΡΤ, παρότι λειτουργούσε το διάστημα εκείνο. Και φυσικά είχε καταθέσει όλα τα απολογιστικά στοιχεία. Απόδειξη, η ίδια η υπουργική απόφαση του Γιάννη Στουρνάρα με την οποία παραχώρησε τα «διαθέσιμα» της ΕΡΤ στον Γκίκα Μάναλη.
Η αποχώρηση του ειδικού διαχειριστή του λουκέτου της ΕΡΤ χωρίς να δώσει σε κανέναν θεσμικό φορέα απολογισμό πεπραγμένων σηματοδοτεί την τελευταία πράξη στην προσπάθεια της κυβέρνησης να καλύψει τα ίχνη της, διαγράφοντας από τον οικονομικό κατάλογο των ΔΕΚΟ τα στοιχεία της ΕΡΤ ΑΕ...

typologies.gr ,μέσω  nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου