Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014

απο ΤΙΠΟΤΑ 3

Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014

Μάννα αυτοπυρπολήθηκε γιατί δεν είχε ένα πιάτο φαγητό για τα 4 παιδιά της...

Νέο ΣΟΚ...
Μία  μάννα , 50 ετών ,πρόσφυγας από τη Συρία, αυτοπυρπολήθηκε μέσα σε κέντρο του ΟΗΕ ,
επειδή  δεν  της έδωσαν φαγητό για τα τέσσερα  παιδιά της!...

Να  χέσω την κοινωνία μας...

Για ένα πιάτο  φαί...
Για τα τέσσερα παιδιά  της , που  δεν τόβρισκε ...

Κι αποφάσισε  να  θέσει τέρμα  στη  ζωή της.

Να ξαναχέσω την κοινωνία  μας 
Ο διευθυντής του νοσοκομείου Γκάμπριελ αλ Σάμπεχ δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι η 50χρονη πρόσφυγας από τη Συρία υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και σε πολλά σημεία του σώματός της.
Ξαπλωμένη στο κρεβάτι και με φωνή που σχεδόν δεν ακουγόταν, η γυναίκα είπε: 
  • «το στήθος μου με πονάει, δεν έχουμε να φάμε».
Η Τζόελ Έιντ, μια εκπρόσωπος της Αρμοστείας, επιβεβαίωσε ότι η γυναίκα βρίσκεται σε «κρίσιμη κατάσταση» και πρόσθεσε ότι η υπηρεσία αυτή του ΟΗΕ θα ερευνήσει τα αίτια της υπόθεσης.
Σύμφωνα με τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, ενώ εκατοντάδες πρόσφυγες σχημάτιζαν ουρά για να λάβουν επισιτιστική βοήθεια σε ένα κέντρο της Αρμοστείας στην Τρίπολη, μια γυναίκα ντυμένη στα μαύρα άρχισε να φωνάζει, ανέφερε ο Αμπού Ριάντ αλ Αμούντι, ένας πλανόδιος έμπορος που συχνά στήνει τον πάγκο του δίπλα στο κέντρο της Αρμοστείας.
«Είπε: 
  • "Εδώ και τρεις ημέρες έρχομαι εδώ για να πάρω τρόφιμα για εμένα και τα τέσσερα παιδιά μου και κάθε φορά με διώχνουν και μου υπόσχονται ότι θα μου δώσουν βοήθεια αν επιστρέψω την επομένη. Αλλά αυτές οι υποσχέσεις είναι ψέματα"», ανέφερε ο Αμούντι.
  • «Κατόπιν, με τα τέσσερα παιδιά της στο πλάι της, έβγαλε από την τσάντα της ένα μικρό πλαστικό μπουκάλι νερού, και άδειασε το περιεχόμενό του στο κεφάλι της και πάνω στα ρούχα της. Ήταν βενζίνη. Άναψε έναν αναπτήρα κι αυτοπυρπολήθηκε», πρόσθεσε ο ίδιος, φανερά ταραγμένος.
Πηγή: tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου