Σάββατο, 28 Αυγούστου 2010

Ραδιοφωνική ανάλυση του Χρήστου Καπούτση 28-8-10

Μεταδόθηκε από τον Ρ/Σ "Αθήνα 98.4" το Σάββατο 28 Αυγούστου 2010 στις 8:08 το πρωί.

4 σχόλια:

 1. Μπορεί να έχουμε πολλές φορές πάνω στη δουλειά μας διαμετρικά αντίθετες απόψεις, ωστόσο δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με το σημερινό σου σχόλιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν νομίζω ότι έχουμε και τόσο διαφορετικές απόψεις. Πάντως σε ευχαριστώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αγαπητέ Χρήστο.. όλοι τους τα τελευταία 20 χρόνια έχουν καταντήσει το στράτευμα ένα ακόμα μαγαζάκι όπου βολεύονται κατά περίπτωση οι ημέτεροι, αδιαφορούν για το αξιόμαχο ευελπιστούν ότι δεν θα χρειαστεί να εμπλακούμε σε εμπόλεμο επισόδειο και αν γίνει κάτι τέτοιο θα μας βοηθείσουν οι σύμμαχοι κλπ κλπ. Οι άνθρωποι αυτοί, τα καφενειο-πολιτικο-λαμόγια είναι επικύνδινοι φυσικά και δεν είναι πολιτικοί ηγέτες αλλά πολιτικά τέρατα (όλοι τους. Άχρηστοι άσχετοι κλπ κλπ
  Για το στράτευμα, πολύ καλά τα λες, δεν ξέρεις όμως την έκταση της κατάστασης που περιγράφεις και σε διαβεβαιώ ότι κανένας Ελληνας δεν θέλει να την μάθει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τουρκοκύπριος στο φετινό συνέδριο των αποδήμων, δεν είναι ανέκδοτο !!!

  Η χτεσινή παρουσία νεαρού Τουρκοκυπρίου στο ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο των αποδήμων ΠΟΜΑΚ-ΠΣΕΚΑ-ΝΕΠΟΜΑΚ, προκαλεί πολλά πολλά ερωτηματικά, τα οποία παραμένουν αναπάντητα!

  Οι απόδημοι (Ελληνο)κύπριοι, αιχμή του δόρατος της εξωτερικής μας πολιτικής, φορείς που ενεργούσαν ως λόμπυ άσκησης πίεσης σε ορατά και αόρατα επίπεδα άσκησης πολιτικής στις χώρες όπου ξενιτεύτηκαν για μια καλύτερη ζωή, κυρίως μετά τον βίαιο εκτοπισμό τους δια των όπλων της τουρκικής εισβολής του 1974, ομάδες που μέχρι πριν 1-2 χρόνια βρίσκονταν στην εμπροσθοφυλακή της προβολής του Κυπριακού στη σωστή του βαση, ως προβλήματος εισβολής και κατοχής δηλαδή, φαίνεται ότι έχουν πλέον αλωθεί από τον άνευ ορίων ενδοτισμό του ΔΗΣΑΚΕΛ σε επικίνδυνο βαθμό....

  συνέχεια εδώ

  http://antiparakmi.blogspot.com/2010/08/blog-post_3821.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή