Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012

Ρεσιτάλ υποκρισίας από τον Β. ΒενιζέλοΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΠΟΥΤΣΗ

Λάθος τα «λεφτά υπάρχουν» του Γ.Α. Παπανδρέου, λάθος η προσφυγή στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, αλλά και ελλιπές το Μνημόνιο 1. Ποιος τα λέει αυτά; Μα ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Β. Βενιζέλος, σε τηλεοπτική συνέντευξή  του στο megaλο κανάλι !!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!
Οι άνθρωποι αυτοί,  όχι μόνο είναι υποκριτές, αλλά δε έχουν  τσίπα, είναι ξεδιάντροποι. Και  το χειρότερο, έχουν την εντύπωση ότι απευθύνονται σε αφελείς, βραδύνους και χαχόλους, που όμως διαθέτουν τη δύναμη της ψήφου, την οποία επιζητούν να υφαρπάξουν, για μία ακόμη φορά,  προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία και να μας ξανασώσουν!!
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Β.Βενιζέλος προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί από την ολέθρια πολιτική του προκατόχου τους Γ.Α. Παπανδρέου!!
Ο άνθρωπος,  που ήταν κορυφαίο στέλεχος της Κυβέρνησης Γ.Α. Παπανδρέου,   που ήταν ένας εκ των συντακτών του εθνοκτόνου Μνημονίου 1,  που δεν διαφώνησε με τις βασικές επιλογές του ΓΑΠ, και που συνέχισε , ως Αντιπρόεδρος της Κυβέρνηση και Υπουργός Οικονομικών,  την βάρβαρη και σαφώς αντιλαϊκή πολιτική του Μνημονίου. Τώρα, προεκλογικά, μας πληροφορεί,  ότι διαφωνούσε με όσα συμφωνούσε,  ως κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος.
Και για να μας «πείσει» για την ειλικρίνεια της μεταμέλειάς του,  τοποθέτησε τον Γ.Α. Παπανδρέου επικεφαλής  του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στο νομό Αχαΐας, ώστε να είναι σίγουρη η επανεκλογή του (δεν απαιτείται σταυρός προτίμησης) στο Κοινοβούλιο!!
Δυστυχώς περισσεύει το θράσος και απουσιάζει η αυτοκριτική. Θα έπρεπε πρώτα από όλα, ο Β. Βενιζέλος να ζητήσει ταπεινά  συγγνώμη από τα χιλιάδες θύματα της ανερμάτιστης πολιτικής των Κυβερνήσεων Παπανδρέου - Παπαδήμου τις οποίες πιστά υπηρέτησε. Να βρει το κουράγιο να κοιτάξει στα μάτια και να απολογηθεί  στον άνεργο, τον απολυμένο, τον συνταξιούχο, τον μικροεπαγγελματία, τον άστεγο, τον ανασφάλιστο, τον νέο που αναζητεί την τύχη του στο εξωτερικό.
Όμως παραμένει υποκριτής, αμετανόητος, αλαζών, είρων και  ευθυνόφοβος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Ελπίζουμε, τα θύματά του, να «απαντήσουν» στον βάρδο της πολιτικής υποκρισίας  το βράδυ της 6ης Μαΐου, όταν θα γίνει η καταμέτρηση των ψήφων…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου