Τρίτη, 29 Μαΐου 2012

Επίσκεψη Α. Τσίπρα στο Υπουργείο Εθνικής ΆμυναςΤου Χρήστου Καπούτση

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα επισκεφτεί στις 11.00 ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Α.Τσίπρας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ ο Α.Τσίπρας θα ενημερωθεί από τον Υπουργό  Εθνικής Άμυνας Στρατηγό ε.ά Φραγκούλη Φράγκο και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχ. Κωσταράκο,  για  θέματα που σχετίζονται με την αμυντική θωράκιση της χώρας και για άλλα θέματα της αρμοδιότητας του Υπουργείου. Θα αναλυθούν στον Πρόεδρο του ΣΥΝ οι απειλές που αντιμετωπίζει η χώρα μας , καθώς επίσης και οι επιχειρησιακές δυνατότητες των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Σύμφωνα με πληροφορίες,  η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, θα ενημερώσει τον κ.Τσίπρα και για το θέμα των αμυντικών δαπανών. Θα απαντηθεί το ερώτημα, από πλευράς της στρατιωτικής ηγεσίας,  αν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω περικοπές στον προϋπολογισμό του ΥΠΕΘΑ, χωρίς να προκύψουν ανεπιθύμητες  παρενέργειες στην αμυντική θωράκιση της χώρα και στο αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων.
Επίσης με την  η επίσκεψή του στο ΥΠΕΘΑ   ο  επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Α.Τσίπρας,  θα έχει την ευκαιρία να απευθυνθεί και στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.
Πάντως, δεν συνηθίζεται  προεκλογικά να επισκέπτονται το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας  αρχηγοί πολιτικών κομμάτων, εκτός φυσικά και αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος, που καθιστά αναγκαία την ενημέρωσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου