Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012

Το φαινόμενο Α. ΛοβέρδοςΗ θλιβερή περίπτωσή  του θα διδάσκεται στα Πανεπιστήμια, στα  ερευνητικά ιδρύματα και  στις σχολές δημοσιογραφίας.
Πολύ απλά, είναι Απίστευτος ο Μέγιστος αυτός πολιτικός Άνδρας, που ακούει στο όνομα Ανδρέας Λοβέρδος.
Να θυμίσουμε ενδεικτικά ελάχιστα και ίσως τα  πιο ανώδυνα της υπουργικής  τους Θητείας.
Κατηγορούσε τους Δημοσίους Υπαλλήλους ως τεμπέληδες, διεφθαρμένους ,  ανίκανους και υπεράριθμους  χαραμοφάηδες , ενώ ο ίδιος είναι Δημόσιος Υπάλληλος (Καθηγητής Πανεπιστημίου) και μάλιστα φρόντισε να διορίσει και τη γυναίκα του στο Δημόσιο!!
Διέλυσε το εργασιακό καθεστώς, σε βάρος των εργαζομένων και προς όφελος των εργοδοτών. Με τις νομοθετικές του παρεμβάσεις «δημιούργησε» εργασιακή ζούγκλα, για κάθε μεροκαματιάρη.
Είναι ο Υπουργός Εργασίας που μίσησε τους εργαζόμενους και τη μισθωτή εργασία και ερωτεύτηκε παράφορα τους εργοδότες – επιχειρηματίες.
Ως Υπουργός Υγείας, διέλυσε το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Μίσησε τους ασφαλισμένους στο ΙΚΑ, τους καρκινοπαθείς, τους συνταξιούχους , τους γιατρούς των κρατικών νοσοκομείων , αλλά λάτρεψε τα ιδιωτικά νοσοκομεία και τους γιατρούς – επιχειρηματίες !! Και μάλιστα νομοθέτησε το μίσος του…
Έφθασε μάλιστα στο έσχατο σημείο ξεδιαντροπιάς να κατηγορήσει τον υπηρεσιακό υπουργό Υγείας, ένα λαμπρό επιστήμονα με προσφορά στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, για λάθη και δικές του ανεπάρκειες!!
Κατά την χρονική διάρκεια που άσκησε ο υπουργικά του καθήκοντα , «διακρίθηκε» για την πολιτική αλαζονεία, την οίηση και  τον κυνισμό, προς τους εργαζόμενους και τους ασφαλισμένους, ενώ ήταν ψοφοδεής προς τους ισχυρούς του χρήματος και τη ΤΡΟΙΚΑ. Ήταν και είναι ο εκλεκτός των διαπλεκόμενων ΜΜΕ.
Δυστυχώς όμως,  υπάρχει και κάτι ακόμη χειρότερο. Αυτό το πολιτικό σκύβαλο, οι ψηφοφόροι της Β’ Αθηνών, της περιφέρειες με την μεγαλύτερη φτώχεια και ανεργία, τον ανέδειξαν με τη ψήφο τους πρώτο Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ!!

Χρήστος Καπούτσης


1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητηρια κε Καπουτση.

    Ειμαι γιατρος στο ΕΣΥ οπου η κατασταση ειναι απλώς τραγική. Το τραγικοτερο ομως ειναι πως αυτο το ατομο με εμφανη την διαταραχή προσωπικότητος (ΝΑΡΚΙΣΣΙΚΌΣ, ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΥ - ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΟΥς ΦΥΛΑΚΩΝ) που φλερταρει στα ψυχωσικά ορια (λεγεται οτι ευρισκεται υπο φαρμακευτική αγωγή) ευρεθη στο τιμονι ενος ευαισθητου χώρου. Δεν θα πρεπει να αξιολογουνται ψυχιατρικώς οσοι ειναι υπευθυνοι για τις τυχες αλλων?????? Εδω γιατρος στο ΕΣΥ να πας χρειαζεσαι πιστοποιητικο ψυχιατρου (ορθώς), ο υπουργος (και κατα μειζονα λογο ο πρωθυπουργος) δεν θα πρεπει να χρειαζεται???

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή