Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012

Ο «σοφός» ΛαόςO. K. Ελληνικέ Λαέ έκανες τις επιλογές σου, άψογα και δημοκρατικά. Ψήφισες τα Μνημόνια και τη Δανειακή Σύμβαση. Ψήφισες τη συνεχεία της πολιτικής λιτότητας.   Η Ν.Δ είναι πρώτο κόμμα και μαζί με το απαξιωμένο ΠΑΣΟΚ θα σχηματίσουν μέχρι την Πέμπτη Κυβέρνηση «Εθνικής Σωτηρίας».
ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. , πρωτίστως το ΠΑΣΟΚ (κυβέρνηση Γ.Α.Παπανδρέου) και ακολούθως η Ν.Δ. (κυβέρνηση Λ.Παπαδήμου), εφάρμοσαν μια  συγκεκριμένη πολιτική εξόντωσης των ελλήνων εργαζομένων και φτωχοποίησης της πάλαι ποτέ κραταιάς μεσαίας τάξης. Με την ψήφο σου Έλληνα ψηφοφόρε (Ν.Δ. + ΠΑΣΟΚ = 43%) νομιμοποίησες  τις αντιλαϊκές επιλογές των Κυβερνήσεων Γ.Α.Παπανδρέου και Λ.Παπαδήμου.
Μεταξύ αυτών που επέλεξαν και τίμησαν με την ψήφο τους τα μνημονιακά κόμματα (ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.), είναι προφανώς και άνεργοι και εργαζόμενοι σε συνθήκες εργασιακής ζούγκλας και άρρωστοι που τους πέταξαν έξω από τη δωρεάν περίθαλψη και καρκινοπαθείς που τους στέρησαν τα φάρμακά τους και συνταξιούχοι  που έχει μειωθεί δραστικά η σύνταξή τους και δημόσιοι υπάλληλοι που είδαν τις αποδοχές του να εξανεμίζονται. Οι Πατρινοί ξαναβγάλανε βουλευτή τον Γ.Α. Παπανδρέου,  που καλύπτεται πλέον από τη Βουλευτική ασυλία και δεν θα λογοδοτήσει για τα εγκλήματα που διέπραξε σε βάρος των ελλήνων πολιτών.
 Μπράβο,  «σοφέ», άνεργε και φτωχέ  Ελληνικέ Λαέ, που ταυτίστηκες και έκανες τις ίδιες επιλογές με τους γερμανο-τσολιάδες του ΣΕΒ, τους φορο-απατεώνες επιχειρηματίες και τα παπαγαλάκια των τοκογλύφων των Βρυξελλών.  
Μπράβο και πάλι, αλλά μην διαμαρτύρεσαι  όμως, και από σήμερα εκεί στη γαλέρα , ξεχασμένος και περιφρονημένος από αυτούς που επέλεξες να σε Κυβερνήσουν…

                                                        Του Χρήστου Καπούτση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου