Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

Συμφώνησαν στο «σερβίρισμα» των σκληρών μέτρων.


Συμφώνησαν στο «σερβίρισμα»  των σκληρών μέτρων.

   Του Χρήστου Καπούτση

   Έτοιμο το νέο πακέτο μέτρων σε βάρος των ελλήνων εργαζομένων. Οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί της Συγκυβέρνησης Α.Σαμαράς, Β.Βενιζέλος και Φ.Κουβέλης συμφώνησαν με την ΤΡΟΙΚΑ, σε ΌΛΑ. Το νέο πακέτο μέτρων θα είναι το χειρότερο από  όλα τα προηγούμενα. Θα ξαναβάλουν «χέρι»  στις συντάξεις, στο εφάπαξ, στα ειδικά μισθολόγια, στα επιδόματα, στους πολύτεκνους, στα νοσήλια, στα χρεωκοπημένα ασφαλιστικά ταμεία και  στους εργαζόμενους στις ΔΕΚΟ! Δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο. Σύντομα θα ολοκληρωθεί το σχέδιο γενοκτονίας του Ελληνικού Λαού. Το θέμα σαφώς,  δεν είναι οικονομικό,  είναι βαθύτατα πολιτικό και κοινωνικό. Το σχέδιο της ελίτ των Βρυξελλών και της Γερμανίας, είναι ένας υπερήφανος Λαός, ο Ελληνικός Λαός με την βαρύτιμη ιστορία του, να ταπεινωθεί, να εξευτελιστεί , να διασυρθεί, να πεινάσει , ώστε να μην ξανασηκώσει κεφάλι! Είναι προϋπόθεση,  για την άλωση της Ελλάδας.
Οι Γερμανοί, οι Φιλανδοί, οι Αυστριακοί  και οι Ολλανδοί θα πρέπει να αποκτήσουν εξοχικές κατοικίες  στις δαντελένιες ακτές της νησιωτικής και ηπειρωτικής Ελλάδας,  όσο γίνεται φτηνότερα, με τους Έλληνες πολίτες να γίνονται υπηρέτες τους και να προφέρουν φτηνά τις υπηρεσίες τους στους άρχοντες- κατακτητές τούτης της  πανέμορφες χώρας της Ελλάδας μας, που είχε την ατυχία να έχει ανίκανους και διεφθαρμένους και ανθέλληνες πολιτικούς.
Τα μέτρα-σοκ, που έχει συμφωνήσει η Κυβέρνηση με την ΤΡΟΙΚΑ, θα μας  αποτελειώνουν.
Η τρικολόρε Κυβέρνηση των Βρυξελλών που έχει προσωρινά έδρα την Αθήνα, έχει ένα μόνο πρόβλημα. Πως θα ανακοινώσει στους έλληνες που τους θεωρούν πλέον ως υποζύγια, τα επαίσχυντα μέτρα που έχει συμφωνήσει με τους τροικανούς. Θα το κάνουν όταν θα μπει ο   Αύγουστος και οι περισσότεροι  έλληνες  αποκαμωμένοι θα βρίσκονται «κάπου» ,  προσπαθώντας να ξεκουραστούν, να ηρεμήσουν, να ανακτήσουν  δυνάμεις,  για να αντιμετωπίσουν την επερχόμενη θύελλα , τη νέα επιδρομή στα εισοδήματα τους  και στις  περιουσίες τους.  
Συνεπώς, το θέμα δεν είναι οικονομικό, δεν ντρέπονται οι πολιτικοί Αρχηγοί   της Συγκυβέρνησης, για τα αντιλαϊκά  μέτρα που έχουν  συμφωνήσει , αλλά το θέμα είναι επικοινωνιακό, δηλαδή ,  πως θα  πουν τα «μαντάτα’ στον καθημαγμένο Ελληνικό λαό.
 Να τους ξαναψηφίσετε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου