Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012

Οι ληστές των συνταξιούχων
ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΠΟΥΤΣΗ

Νέες  περικοπές στις συντάξεις και  «πλαφόν» στα νοσήλεια των συνταξιούχων σχεδιάζει η τρικομματική σοσιαλνεοφιλελεύθερη  Κυβέρνησή μας και έτσι, τα  «πάλαι ποτέ» περήφανα γηρατειά,  σήμερα είναι «άχθος αρούρης ('Αχθος αρούρης είναι έκφραση ομηρική (Ιλιάδα Σ 104) και θα πει "βάρος της γης", παναπεί άχρηστος άνθρωπος) στην πολιτισμένη κοινωνία μας  της προόδου, του εκσυγχρονισμού, της καινοτομίας και της νεοφιλελεύθερης οικονομίας.
Οι Μνημονειακές Κυβερνήσεις των Γ.Α.Παπανδρέου, Λ.Παπαδήμου και Α.Σαμαρά, συναίνεσαν στην εξόντωση των συνταξιούχων.
 Λήστεψαν εν ψυχρώ τα Ασφαλιστικά  Ταμεία!! Ο πολυπράγμων  πολιτικός  φελλός  Β.Βενιζέλος ως Αντιπρόεδρος των  Μνημονιακών   Κυβερνήσεων ήταν μπροστάρης στο «κούρεμα» των ασφαλιστικών ταμείων. Κούρεμα σημαίνει ληστεία μέχρι χρεοκοπίας των  Ταμείων των Ασφαλισμένων. Γιατί; Διότι θέλουν  να κάνουν ένα «δωράκι» στις  Ασφαλιστικές εταιρείες, των μεγαλοεπιχειρηματιών,   μεγαλομετόχων και «φιλάνθρωπων» φοροαπατεώνων.
Με το υποχρεωτικό  «κούρεμα» πριν   από μερικούς μήνες λόγω Μνηνονιακης Σύμβασης, τα Ασφαλιστικά  έχασαν το 75% των αποθεματικών τους!!
Πέρα όμως από το «κούρεμα» τα ταμεία την τριετία 1999-2002 έχασαν γύρω στα  5 δις ευρώ, διότι με εντολή της Κυβέρνησης Κ.Σημίτη «έπαιξαν» τα αποθεματικά των Ταμείων στο Χρηματιστήριο!!
Συνεπώς, δεν υπάρχουν λεφτά για συντάξεις και για την κάλυψη των νοσηλίων των συνταξιούχων , διότι κάποιοι  φαύλοι πολιτικοί λήστεψαν τα Ασφαλιστικά Ταμεία.
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ Κλεμμένα και αποκαταστήσατε κύριοι της Κυβέρνησης  τις αδικίες  και ατιμίες που διέπραξαν σε βάρος των συνταξιούχων  οι Γ.Α. Παπανδρέου, Γ. Παπακωσταντίνου, Α. Λοβέρδος , Β. Βενιζέλος, Α. Σαμαράς και τα νέα «αστέρια» Γ.Στουρνάρας και Γ.Βρούτσης!!  
Η εξόντωση των συνταξιούχων είναι πλέον διαχρονική Κυβερνητική επιλογή. Και δυστυχώς, η κοινωνία συνολικά και όχι μόνο οι συνταξιούχοι , δεν αντιδρούν στην εγκληματική Κυβερνητική επιλογή….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου