Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2012

Εκδικούνται το Λαό που τους ψηφίζει Του Χρήστου Καπούτση

Χωρίς  ίχνος εμπάθειας , αλλά καλοπροαίρετα, θα αξιολογήσουμε το έργο και την κοινωνική προσφορά των πολιτικών,  που με τη ψήφο του Λαού άσκησαν Κυβερνητική εξουσία από το 2007 μέχρι και σήμερα.
Τα αδιαμφισβήτητα αποτελέσματα από το  έργο, την τελευταία πενταετία (2007-2012),  των Κυβερνήσεων Κ .Καραμανλή (Γ. Αλογοσκούφη – Π. Παυλόπουλου- Θ. Ρουσόπουλος), Γ.Α. Παπανδρέου (Β. Βενιζέλου- Θ. Πάγκαλου- Γ. Παπακωνσταντίνου-Αντρίκου Παπανδρέου- Α. Λοβέρδου), Λ. Παπαδήμου (Β. Βενιζέλου)  και Α. Σαμαρά (Β. Βενιζέλου- Φ. Κουβέλη - Γ. Στουρνάρα) είναι:
·        Ένα εκατομμύριο τριακόσιες χιλιάδες άνεργοι. Επαναλαμβάνω 1,3 εκατομμύρια ΕΛΛΗΝΕΣ είναι χωρίς δουλειά!!
·        Δυο εκατομμύρια πεντακόσιες χιλιάδες (μισθωτοί στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και συνταξιούχοι) βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας. Αδυνατούν 2.500.000 άνθρωποι να ζήσουν Αξιοπρεπώς.
·        Πολλοί επιχειρηματίες κλέβουν τους εργαζόμενους, με πρόσχημα ότι δεν πάει καλά η επιχείρηση και βγάζουν τα λεφτά σε Ελβετικές τράπεζες!! Το επιτρέπει ο νόμος του σοσιαληστή Α.Λοβέρδου!!
·        Το χρέος της χώρας πλησιάζει τα 400 δισεκατομμύρια ευρώ, παρά τη ληστρική επιδρομή σε βάρος του εισοδήματος των δημοσίων υπαλλήλων και των συνταξιούχων.
·        Η ύφεση (αρνητική ανάπτυξη) είναι στο -7%!!
·        Διέλυσαν τα Νοσοκομεία και απαξίωσαν την πρωτοβάθμια περίθαλψη. «Άνοιξαν τις πόρτες»  στους επιχειρηματίες στο χώρο της υγείας, που κερδοσκοπούν ασύστολα σε βάρους των ασθενών,  αλλά  και των ηλικιωμένων  συμπολιτών  μας.
·        Συμπεριφέρονται με σκληρότητα στα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.
·        Εμπαίζουν τους ένστολους, τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Και ενώ ο Ελληνικός Λαός στενάζει και αναστενάζει κάτω  από το βάρος των εξοντωτικών μέτρων σε βάρος του, οι θύτες του Ελληνικού Λαού οι πολιτικοί λεχρίτες ζουν πολυτελώς, απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε πανάκριβα ξενοδοχεία, τρώνε αστακούς και πίνουν  σαμπάνια στην υγεία των κορόιδων ψηφοφόρων  τους.
Αντί οι κύριοι αυτοί να λογοδοτούν στα Ειδικά Δικαστήρια για τα εγκλήματα που διέπραξαν σε βάρος του Ελληνικού Λαού και να έχει ήδη δημευτεί η αμύθητη περιουσία τους, είναι και πάλι στη Βουλή και δηλώνουν οι αναίσχυντοι «υπερήφανοι για το έργο τους»!
Όμως φίλε ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ εσύ τους έστειλες και πάλι στη Βουλή. Εσύ τους επέλεξες με τη ψήφο σου να σε ξανακυβερνήσουν.
Αντί να τους «γιαουρτώνεις» τους  ξαναψήφισες! Κρίμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου