Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012

Οι δραματικές εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, ο υποθαλάσσιος ορυκτός πλούτος και η ανακήρυξη και οριοθέτηση της Ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, στην εκπομπή «εντός και εκτός συνόρων» που παρουσιάζει ο Χρήστος Καπούτσης στην τηλεόραση του BLUE SKY.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΠΟΥΤΣΗ, ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ /ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ, ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ, ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ, ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΛΠ.
ΠΕΡΑΝ ΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΠΟΥΤΣΗ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΗΣΑΝ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΤΖΩΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΣΡΑΗΛ-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ-ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟΣ.
ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ..
ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
*Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΟΖ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΤΗΣ.
*ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
*Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.
*ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ.
*Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟΥ-ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ PATRIOT ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΜΕΘΟΡΙΑΚΗ ΖΩΝΗ ΣΥΡΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
*Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΚΑΙ ΟΜΑΔΩΝ , ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ.
*ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΟΠΛΩΝ ΣΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ.
*ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΦΟΔΡΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
*ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΙΣΡΑΗΛ. ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ.
*Η ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ.
*ΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.
*Η ΜΕΤΑ-ΑΣΑΝΤ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.
*ΤΟ ΧΗΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ.
*ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.
*Ο ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΣΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
*ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΗΝ ΟΞΥΤΑΤΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΜΥΝΑ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΟΙ 3 ΤΟΥ ΠΑΝΕΛ ΕΠΕΚΡΙΝΑΝ ΤΗΝ ΑΣΚΟΥΜΕΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΙΜΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΤΟΝ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΗΠΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ/ΕΝ ΟΨΕΙ ΣΟΒΑΡΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ,/ ΕΝΩ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΤΖΩΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΑΧΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ, ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟ 1909 ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΤΟΤΕ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ Η ΤΟΤΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 1909 ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΤΟΜΗ ΣΤΗ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 15-8-2011 ΟΤΙ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ-ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΛΥΣΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ-ΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 3-4 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΙΩΝΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ. Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ BLUE SKY ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου