Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ στελεχών και Βουλευτών της Χ.Α. σε Στρατόπεδα!!του Χρήστου Καπούτση

Μεγάλες Διαστάσεις, με πολιτικό περιεχόμενο,  φαίνεται ότι  παίρνει το θέμα της στρατιωτικής εκπαίδευσης  των στρατευμένων  μελών της Χ.Α. ή όπως αυτοαποκαλούνται  , τα ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ των ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΏΝ.
Και αυτό, διότι, υπάρχουν πολύ ισχυρές  ενδείξεις , αλλά και πληροφορίες, ότι γινότανε στρατιωτική εκπαίδευση των οπαδών της Χ.Α. σε στρατόπεδα   των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού Ξηράς. Και μάλιστα,  η εκπαίδευση περιελάμβανε και εξάσκηση  σε όπλα,  που έχει και χρησιμοποιεί ο ΣΤΡΑΤΟΣ .
Ως  χώροι εκπαίδευσης των νεαρών οπαδών της Χ.Α., αλλά και κάποιων  Βουλευτών της,  υποδεικνύονται, εκτάσεις, που χρησιμοποιεί ο στρατός στη Μάνδρα ΑΤΤΙΚΗΣ , στο στίβο μάχης των Καταδρομέων  και στη Μαλακάσα, αλλά και σε εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού!
Η εκπαίδευση, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες,   γινόταν  από απόστρατους Καταδρομείς, ενώ υπάρχουν  υπόνοιες,  ότι συμμετείχαν και εν ενεργεία στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων.
Αυτή τη στιγμή, με εντολή  του ΥΠΕΘΑ Δ. Αβραμοπούλου, οι αρμόδιες στρατιωτικές υπηρεσίες, ερευνούν, στο πλαίσιο ΕΔΕ,  την αξιοπιστία των πληροφοριών, αλλά και τις σοβαρές καταγγελίες πρώην στελεχών της Χ.Α. , που είναι λαλίστατοι  και αποκαλύπτουν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της στρατιωτικής εκπαίδευσης, που λάμβαναν.
Ήδη ο Α’ Υπαρχηγός του ΓΕΣ, επικεφαλής ομάδας στρατιωτικών  διεξάγει,  επιτόπου έρευνες σε ΟΛΑ τα στρατόπεδα  της ΑΤΤΙΚΗΣ.
Στο ΥΠΕΘΑ, όπως είναι αναμενόμενο,  έχει σημάνει συναγερμός, αλλά υπάρχει και προβληματισμός.
Ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μ. Κωσταράκος , είπε ότι, για το θέμα αυτό,  σύντομα θα δοθούν τεκμηριωμένες απαντήσεις ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ηγεσία του ΥΠΕΘΑ.
Ευχόμαστε να μην υπάρχει ούτε ίχνος αληθείας στα καταγγελλόμενα και οι υπόνοιες να αποδειχτούν αβάσιμες.
 Όμως , στην αντίθετη περίπτωση, προκύπτουν ΣΟΒΑΡΕΣ ευθύνες και αμείλικτα ερωτήματα,  τόσο για την πολίτικη, όσο  και την στρατιωτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ.

(το παραπάνω  κείμενο είναι απομαγνητοφωνημένο ΡΕΠΟΡΤΑΖ που μεταδόθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Δημοτικού Ρ/Σ ΑΘΗΝΑ 984)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου