Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015

εκβιαστές, τρομοκράτες, θλιβεροι οι ηγετες της Ε.Ε.. "ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥς Η γελοιοποίηση της Κυβερνησης ΤΣΙΠΡΑ

Δραματικές εξελίξεις στη Σύνοδο - Οι μάσκες έπεσαν και οι δανειστές απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι δεν υπάρχει ούτε ίχνος ευρωπαϊκής αλληλεγγύης - Μέρκελ, Γιούνκερ και Τουσκ απείλησαν ανοικτά την Ελλάδα ότι έχουν στα σκαριά σχέδιο GREXIT αν η Ελλάδα δεν υπογράψει τρίτο μνημόνιο και μάλιστα μακροπρόθεσμο - Ήδη προετοιμάζουν ανθρωπιστική βοήθεια.
Το δράμα και ο εκβιασμός μεταφέρονται σε νέα Σύνοδο Κορυφής των 28 κρατών - μελών αυτή τη φορά και με το σενάριο της εξόδου να είναι στο τραπέζι.
Η Μέρκελ πετάει το μπαλάκι του Grexit στα υπόλοιπα μέλη της Ευρώπης με εκβιαστικό τελεσίγραφο ότι μέχρι την Πέμπτη η Ελλάδα πρέπει να έχει καταθέσει αίτημα νέου προγράμματος με δανεισμό από τον ESM.
Τόσο η Άνγκελα Μέρκελ, όσο και ο Γιούνκερ στις δηλώσεις τους μετά το πέρας της Συνόδου διατύπωσαν πολλές φορές την δυσπιστία τους κατά της Ελλάδας αφήνοντας να εννοηθεί ότι η νέα διευρυμένη Σύνοδος της Κυριακής γίνεται για να εξετάσει και το ενδεχόμενο Grexit σε περίπτωση που δεν υπογραφεί τρίτο μνημόνιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου